Alzheimer Nederland zoekt in het Goese Meer collectanten die in de week van 7-13 november willen collecteren in één of meer straten. Helpt u mee in onze strijd tegen dementie? Bel 0113-223211 of mail lilith@zeelandnet.nl

Modern Acero TV meubel. Kleur Alpine wit. Voorkant hoogglans
Afmetingen: 1.30m breed, 56cm hoog, 55 cm diep
Opbergruimte: boven een klep, onder een lade
Snoeren kun je netjes wegwerken in klep achterkant.

Meer info en foto's: moniquedeg@gmail.com

Een rugleuningkussen van mijn loungeset is in het water gewaaid. Kleur grijs, 70 x30 cm.
Is die ergens aan komen drijven?


K.schefferlie@hetnet.nl

Wie heeft voor mij een kindertuigje voor surfplank.
Of alles compleet: plank, mast etc.

E-mail: tenanker30@gmail.com

Wie mist er een luchtbed in de vorm van een watermeloen?

e-mail: wilma.lvk@outlook.com

BIJLES/HUISWERKBEGELEIDING/OPPAS

Loopt het allemaal een beetje moeizaam met het thuisonderwijs of is het lastig te combineren met het werk? Of is er misschien een bepaald vak waarmee je kind achter loopt? Ik kan helpen!
Ik ben Marloes, 22 jaar en heb een paar jaar geleden mijn tweetalig VWO afgerond. Ik kan helpen met alle vakken op basisschool niveau en ook Engels, Nederlands, Frans en Duits voor middelbare scholieren. Daarnaast kan ik helpen structuur aanbrengen in het school-werk en kan het zo voor kind én ouder een stukje makkelijker maken in deze voor iedereen lastige tijd!
Het lijkt me erg leuk om kinderen te helpen met hun schoolwerk in Goes en omgeving. Dit kan zowel digitaal als op locatie, zodat het thuiswerken ook wat makkelijker door kan gaan.
Mijn beschikbare dagen zijn maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Avonden en weekenden zijn ook mogelijk, maar wel in overleg. En ook over de prijs kunnen we het natuurlijk hebben!
Interesse?

Stuur een mailtje naar mls.d.vree@gmail.com !